• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Synthol Nedi̇r? Nasıl Çalışır?

Synthol Nedi̇r? Nasıl Çalışır?

Synthol, en cok tartisilan urunlerden birisi olabilir, chris clark, alman mucit ve vücutçu, geliştirmecidir. Bu ürün ilk ciktigi zaman genis merak uyandirmistir. En cok ahlaki olarak tartisilmistir. Kasların haciminde ani-çabuk buyume saglayan synthol yapay bir gelisime imza atar. Synthol ne guc artisi ne de gercek kas hacmi saglar. Tamamiyle yapay bir urundur. Yapilan olcu oyuncak bir ayinin icini doldurup sisirmek gibidir.

Synthol’un içinde aktif-etken bir ilaç yoktur, vücut tarafından pek tolere edilemeyen yağlı bir solusyondur.

Nasil calisir?
Synthol herhangi bir kasa enjekte edilir ve kasin icinde uzun muddet kalir, kasin genel yapisini ve metabolizmasini bozar. Tekrar tekrar enjeksiyon sonucunda kas fibrilleri etrafinda bir tabaka olusturmaya ve boylece hacim saglamaya baslar. Vucut acisindan yabanci bir malzeme oldugu icin tamamiyle zarar vermektedir.

İcerisinde c8-c12 yağ asidi (medium-chain triglycerides-mct) karışımıni icermektedir. İcinde bir de lokal anestezi sirasindaki agriyi azalticak bir anestezik malzeme bulunur.

Su anda farkli olarak yapilmis 3-5 tane synthol piyasada bulunabilmektedir.

Synthol buyuk kas gruplarinda enjekte olarak kullanilirsa daha buyuk deformasyon ve sekil bozuklugu ortaya cikartir. Omuz , kol, belki baldir ve bilege uygulanabilir.

Uygulanacak kasin tam orta yerine enjekte edilir ve hergun surdurulur. 10 gun kadar devam eden enjekteden sonra dozaj arttirilir. Bu sekilde ortalama 10 gunluk periyotlar halinde olcu istenilen seviyeye ulasana kadar dozaj arttirilarak enjekteye devam edilir. Belli bir sureden sonra ara verilir ya da haftada bir enjeksiyona kadar dusurulur. Kas olcusu ne kadar kalmasi isteniyorsa o surec icinde enjeksiyona devam edilir.

Synthol cok zararli bir malzemedir, eger enjekteyi damara yaparsaniz ciddi bir problem yaratir ve olume sebeb olabilir. Synthol kastan cikartilacak olursa eger kas dokusuna ve fibrillere yapismis olacagindan cok ciddi sorun yaratir enfeksiyon olusmaya meyilli ortam yaratir.

Synthol balon benzeri görünüme sebep olur, kesinlikle kas kütlesi yapmaz, kullanmayınız!