• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Steroidler ne zaman etki gösterir?

Steroidler ne zaman etki gösterir?

Anabolik steroidler bildiğiniz gibi sentetik hormonlardır. Hiç bir steroid size kısa sürede etki etmeyecektir. Örnek vermek gerekirse 2 hafta kullanıp bıraktığınızda sadece hormon dengenizi bozacak herhangi bir yarar görmeyeceksiniz. Her steroid ilacının vücuda efektif etki süresi farklıdır uzun ester steroidler 15 gün kadar sürede yayılırken kısa ester steroid ilaçları 3-5 gün arasında vücuda yayılır.

STEROİD KÜRLERİ KAÇ HAFTA YAPILIR?

Steroid kürleri minumum 6 hafta ile 20 haftaya kadar ester ve ilaç değiştirerek steroid kürleri yapılabilir ancak ilaçların geçtiği reseptörümüz kapanmadığı taktirde. Reseptörlerimizi bazı ilaçlar erken kapatırken bazı ilaçlar geç kapatır bu yüzden kullanacağımız steroid ilaçlarını önceden araştırıp bilgi edinmemiz gerekir.

STEROİDLERLE HEMEN KAS YAPABİLİR MİYİM?

Eğer düzenli beslenip düzenli antrenman yapıp bu sporu ciddi anlamda yapıyorsanız steroid kullanıp etki almama olasılığınız yoktur. Ancak steroide güvenip saçma beslenip antrenmanları düzensiz yaparsanız kür sonunda aldığınız verimin hepsini kaybedersiniz. Steroid kullanırken normal şartlardan daha prensipli kararlı olmanız gerekmektedir. Bildiğiniz gibi steroid satın almak ülkemizde oldukça pahalı, bu yüzden hem para hem emeğiniz boşa gitsin istemiyorsanız steroid kullanırken yaşam şeklinizi spora yöneltmelisiniz.

Konuyu özetlemek gerekirse steroidler sihirli değnekler değildirler. Düzen prensip beslenme antrenman olmadığı sürece tek başına hiç bir işe yaramamaktadır. Size bunlar dışında steroid kullanıp verim alacağınızı söyleyen olursa lütfen dikkate almayınız.