• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

STEROİD GERÇEKLERİ, STEROİD HAKKINDA BİLGİLER, STEROİD SORULARI, STEROİDLER NEDİR

STEROİD GERÇEKLERİ, STEROİD HAKKINDA BİLGİLER, STEROİD SORULARI, STEROİDLER NEDİR

İLK CUROID'i ALMAYI NE KADAR AĞIRLIK BEKLEMELİYİM?

Kullanılan doza bağlı olmasına rağmen, steroid kullanıcısı ilk döngüde gözle görülür ilerleme kaydedecektir. Ancak bu ilerleme kişiden kişiye farklılık gösterecektir. Genellikle, 10 ila 12 haftalık bir steroid döngüsünü takiben, 8 ila 9 kg'lık bir artış, belki daha fazla görülecektir. Bunun bir kısmı su tutma olacaktır, bu nedenle net kas kütlesi kazancı 5 ila 7 kg arasında değişebilir.


KÜTLE, STEROID KULLANIMINDA GEÇİCİ OLARAK ELDE EDİLİR Mİ?

Evet ve hayır. Kas geliştirirken steroidlerin size yardımcı olduğu iki basit şey vardır. Birincisi, genetik sınırınıza daha hızlı ulaşmanızı sağlar. Kendinizi genetik sınırınıza karşı korumak için aktif olarak egzersiz yapmaya devam etmek, düzenli yemek yemek ve etkili bir PCT (Post Cycle Therapy) programı uygulamak önemlidir. Bu nedenle, önceki kazançlarınız geçici olmayacak.


İkincisi, steroidler sizi genetik sınırlarınızın ötesine taşıyabilir. Bununla birlikte, anabolik ürünler olmadan sınırların ötesinde fiziksel gelişim uzun vadede sürdürülemez. Anabolik / androjenik steroidler (AAS) olmadan vücut her zaman normal metabolik sınırlarına dönecektir. Bu bağlamda kazanımların bir kısmı kalıcı olmayacak.


Steroidler, en çok kas hücresini oluşturan malzeme olan çekirdek sayısını artırır ve kas fizyolojinizi kalıcı olarak etkiler. Çok miktarda çekirdekle her kas hücresi ideal hacmine daha hızlı ulaşır. Bu daha hızlı hacim sağlar. Çekirdekler, uzun süreli eğitimden ve AAS eksikliğinden sonra bile stabil kalır. Bu, "kas hafızası" adı verilen etkiyi yaratır. Bu, genetik sınırınıza (veya hatta daha yüksek) AAS'yi hiç kullanmadığınızdan daha hızlı ulaşmanızı sağlar. Yani kas hacmindeki geçici artışın yanında bunun gibi genetik olumlu etkiler de var.


STEROIDS BENİ PROFESYONEL BİR VÜCUT GELİŞTİRİCİSİ GİBİ YAPAR MI?

Aşırı kas gelişimine izin veren genetik bir geçmişiniz varsa, bu elbette sıkı çalışma ve kararlılıkla mümkündür. Bununla birlikte, genetik yapınız çoğu insanınki ise, steroidler sizi profesyonel bir vücut geliştirmeci gibi göstermeye yetmeyecektir. Ürün kullanılsa bile genetik, fiziksel görünümünüzü belirlemede önemli bir faktördür. Birçok insan şişman ve çekici görünmek için steroid kullanır, ancak çok azı profesyonel vücut geliştiriciler olarak sahneye adım atabilir.


STEROİD KÜRLERİ NE ZAMAN HASAR GÖRÜR?

Anabolik / androjenik steroidler, kısa süreli kullanım için en güvenli ilaçlar arasındadır. Ölümcül aşırı dozdan ölümler mümkün değildir. Kolesterol, kan basıncı ve artmış kırmızı kan hücreleri gibi negatif metabolik değişikliklerden zarar görme veya ölüm riski minimumdur veya neredeyse hiç yoktur. Eczanelerde kullanılan diğer ilaçlarla aynı riskleri taşırlar. Kalp krizi ve karaciğer kanseri vb. kısa süreli ve aşırı kullanımda bile. gerçekleşme olasılığı milyonda bir oranındadır. Bu oran alkol, sigara ve uyuşturucu kullananlarla karşılaştırıldığında çok düşük ve ihmal edilebilir bir olasılıktır.


STEROİDLERİN UZUN SÜRELİ KULLANIMININ ZARARLI NEDİR?

Tıbbi nedenler olmadan uzun süreli kullanım vücutta sağlık sorunlarına yol açabilir. En önemli etki, kalp hastalığının onlarca yıldır fark edilmeden ilerleyebilmesidir. Bu nedenle uzun süreli kullanımda kalp hastalığı olan kişilerin bu ilaçları mutlaka bir doktor gözetiminde tüketmeleri gerekmektedir. Ancak bu uzun süreli kullanımlar ve dozlar profesyonel sporcular için geçerli olacaktır.


ERKEKLER İÇİN KULLANILABİLEN GÜVENLİ STEROİDLER NELERDİR?

Şekli ne olursa olsun; testosteron. Doz enjeksiyon olarak haftada 300-500 mg olarak verilirse hafif de olsa dolaşım sisteminde olumlu / olumsuz etkiler görülecektir. Bununla birlikte, diyete özel önem verilirse, olumsuz etkiler minimum düzeyde olacaktır. Boldenone, Nandrolone ve Methenolone, testosteronun yanında enjeksiyon olarak alınabilir.


HANGİ STEROİDLER SAÇ DÖKÜLMESİNE NEDEN OLMAZ?

Saç dökülmesi esas olarak genetik nedenlerle ortaya çıkar. Kullanılan tüm steroidler sadece bu atılım sürecini hızlandırır. Saç derisi üzerindeki androjenik etkinin azaltılması bu süreci yavaşlatacaktır. Nandrolone, oxandrolone veya methenolon kullanımı e bu çalışmada yardımcı olacaktır. Orta doz testosteron da bu etkiyi azaltacaktır. Saç dökülmesini yavaşlatmak için ketokonazol ve minoxil kullanılabilir.


ALICILARI AÇIK TUTMAK İÇİN BİRKAÇ HAFTA HER BİR STEROİDLERİ DEĞİŞTİRMEM GEREKİR Mİ?

Bu zorunlu değildir. Tüm anabolik / androjenik steroidler aynı reseptöre bağlanır. Çoğu döngüde, reseptörler 10 ila 12 hafta içinde düzleşir. Ancak bu dönemde vücuttaki kas hücrelerinin artışı daha fazla reseptör üreterek metabolik etki sınırlarını artırır. Yani steroid değiştirmek işe yaramayacak.