• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Pct Tedavi Steroid Satışı

Pct Tedavi Steroid Satışı

Hangi marka protein tozunu kullanırsanız kullanın, yanlış zamanda kullanırsanız, elde edebileceğiniz en iyi etkiden mahrum kalırsınız. Yanlış zamanda protein tozu tüketmek yerine, protein çalkalayıcınızı bile çöpe atabilirsiniz!

Protein tozu nasıl kullanılır, Protein tozu ne zaman kullanılır? Bu yazıda protein tozları ile ilgili birçok sorunun cevabını bulacaksınız.


Kaç ölçek protein tozu ne zaman alınır? Protein tozu süt veya su ile içilmeli mi? Whey protein tozu veya Kazein protein tozu kullanılmalı mı? Günde kaç defa ve hangi saatlerde protein tozu kullanmalıyım derseniz hemen bu yazıyı okumaya başlayın.


Müşterilerimiz için hazırladığımız listede ne zaman, neden ve kullanım zamanına göre etkisinden bahsedeceğiz:


Not: Bunlar sırayla en önemli zamanlardır.


Eğitimden hemen sonra:


Protein tozunu günde sadece bir kez tüketiyorsanız bu sizin için en önemli zamandır. Antrenmandan hemen sonra vücudunuzun yenilenmesi ve toparlanması için herhangi bir ham maddeye ihtiyacı vardır. Onları vudu'nuz için yiyecek olarak sağlamazsanız, katabolik bir duruma geçersiniz. Kısacası kas yapmak yerine vücudunuzu geri kazanmak için bir azalma söz konusudur. Gördüğünüz gibi, bu bir vücut geliştirmeci için zararlıdır.


Egzersizin hemen ardından 25 ila 30 gram protein tüketerek bu zararı önleyebilirsiniz.


Antrenmandan bir saat sonra

Antrenmandan ortalama 1 saat sonra vücudunuz sakinleşti ve normale döndü. Bu süreçten sonra vücudunuz yeniden büyümeye hazırdır. Antrenmandan hemen sonra tükettiğiniz protein tozu metabolize olur ve vücudunuz daha fazlasını ister. Bu dönemde kullanacağınız protein tozu vücudunuzun onarımını hızlandıracaktır.


Bu süreçte 25-30 gram protein tozu tüketmenizi tavsiye ederiz.


Sabah ilk şey

Uyandıktan hemen sonra veya hemen sonra bir kaşık dolusu protein tozu alabilirsiniz. Vücudunuz ortalama 8 saat acıkmış ve hiç yemek yiyememiştir. Vücudunu besle!


Protein tozu vücudumuz tarafından normal gıdalardan çok daha hızlı sindirilir, böylece vücudunuz daha hızlı beslenir.


Bu protein aşısı metabolizmanızı hızlandırarak yağ yakmanıza yardımcı olur. Tabii onunla güzel bir kahvaltı yapın. Kataloğumuzda sporcular için güzel tarif örnekleri bulunmaktadır.


Akşamki son işin

Vücudunuzu bir gecede koruyun. Bunun için iyi bir kombinasyon peynir altı suyu proteini ve bir bardak süttür.


Peynir altı suyu hızlı sindirilen bir protein olan süt proteinidir (kazein), kazein ise yavaş sindirilen bir proteindir. Gecede yavaş sindirilen bir protein tozu, Pct Tedavi Steroid Siparişi uzun olduğu için daha uygundur. İkisini karıştırarak güzel bir sonuç elde edebilirsiniz.


Ürünlerimiz arasında CytoSport Komple Kazein, yatmadan önce kullanıma uygun bir protein tozudur.


Öğünler arası


Uzun bir zaman diliminiz varsa, protein tozu kullanmak mantıklıdır. Bu sayede gün boyu vücudunuzu protein ile besleyeceksiniz. Bu sayede kas azalması yerine kas artışı kazanırsınız.


Yemek içinde

Yemeklerde protein tozu tüketerek yemeğinizdeki protein miktarını artırırsınız.

Protein içeriği düşük öğünlerde takviye olarak protein tozu tüketmelisiniz.