• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Orginal Laps Steroid Sipariş

Orginal Laps Steroid Sipariş

Yağ Tüket


Amaç kas inşa etmek ve kilo vermek Orginal Laps Steroid Sipariş olduğunda genellikle yağ tüketimi dikkate alınmaz. Yağ tüketimi o kadar basit bir mesele değil. Unutulmamalıdır ki; Ayrı işlevleri olan çeşitli yağ türleri vardır.


Kalp krizi de dahil olmak üzere çeşitli kalp hastalıklarına neden oldukları için doymuş yağlardan (hayvansal yağlar, oda sıcaklığında yağlar) kaçınılması önerilir. Fakat; Kolesterol (genellikle doymuş yağ içeren yiyeceklerde bulunur), doymuş yağ ve diğer tüm yağ kaynakları, kas kütlesinin artmasına katkıda bulunan testosteron düzeylerini artırdığından (Berardi, 2004), tüm vücut geliştiricilere belirli miktarda doymuş yağ yemeleri önerilir.


Aslında, bir çalışma, diyetteki yağ (doymuş yağ) miktarını azaltmanın hem toplam hem de serbest testosteron seviyelerini düşürdüğünü buldu. Yağ içeren besinleri tekrar yedikten sonra testosteron seviyelerinin normale döndüğü görüldü. Bu çalışma, bir bütün olarak beslenmede yağın önemini vurgulamaktadır.


Temel Yağ Asitleri (TFA: Omega-3 alfa-linolenik asit ve Omega-6 linolenik asit), vücut geliştiriciler için faydalı olduğu söylenen yağlardır. Tüm soğuk su balıklarında bulunan Orginal Laps Steroid Sipariş Omega-3 ve yaban turpu yağı, safran ve ayçiçek yağında bulunan Omega-6 çeşitli işlevlere sahiptir ve genel olarak sağlık söz konusu olduğunda herkesin diyetine dahil edilmelidir.


Yukarıda bahsedilen işlevlerden bazıları aşağıdaki gibidir:


Kalbin sürekli atmasını sağlayan elektrik akımını üretmek

• Bağışıklık sisteminin gelişmesine yardımcı olan peroksit üretimini arttırmak: TFA'lar hormon benzeri eikosanoidler üretir. Bunlar bağışıklığı ve karşı tepkileri düzenler. Omega-3'ler, anti-tepki özellikleri sayesinde doğal bağışıklık hasarlarını yavaşlatır.

• Eklem onarımı: TFA'lar, kalsiyum, C, D, K vitaminleri ve bor ile kemik mineralizasyonunu iyileştirir.

8: Aşırı dozdan kaçının


En büyük sorunlardan biri, hevesli haltercilerin aşırı doz almasıdır. Doz aşımı, kişiyi motive eden ve vücut geliştiriciyi sürekli gelişimden mahrum bırakan bir dizi semptom Orginal Laps Steroid Sipariş içerir - gerileme en yaygın durumdur. Durması ve normal çalışma hızına dönmesi gerektiğini gösteren tüm işaretlere rağmen bu devam eder.


Kişi aşırı miktarda kas geliştirmeye çalışırken kaslar için de en az yoğun çalışma kadar dinlenmenin de gerekli olduğunu fark etmeden vücudunu sınıra iter. Kasların dinlendirilmemesi aşırı doza yol açar.


Doz aşımı belirtileri şunlar olabilir:


Fiziksel: Yüksek nabız hızıyla uyanma, sabahları yüksek tansiyon, artmış eklem ve kas ağrısı, baş ağrısı ve titreme, yorgunluk, halsizlik, uykusuzluk, iştahsızlık, yaralanma, hastalık, kronik yorgunluk, doyumsuz susuzluk veya dehidrasyon, soğuk sağduyuya duyarlılık, kalıcı küçük enfeksiyonlar ve bağışıklık ve merkezi sinir sistemlerinin işlevindeki içsel değişiklikler

Psikolojik: Artan ilgisizlik, sinirlilik, ruh hali ve uyku bozuklukları, depresyon, anksiyete, konsantrasyon azalması, anoreksi

Doz aşımını önlemenin yolları şunları içerir:


Antrenman sürelerini 45 dakikayla sınırlayın veya hatta önemli ölçüde kortizol salınımına neden olan protein tüketimini azaltmak için azaltın.

• yeterince dinlenip uyuyun

• Başlangıçta aşırı çalışmak yerine iş yoğunluğunu Orginal Laps Steroid Sipariş belirli bir süre içinde kademeli olarak artırmak.

• İş coşkusunun azalmasını önlemek ve daha da önemlisi aşırı dozun ilk aşamalarını dengelemek için zaman zaman işe ara vermek

• Vücut geliştiricinin değişmez dostu olan protein ve temel vitamin ve minerallerle zenginleştirilmiş beslenme. Yetersiz beslenme durumunda, vücut herhangi bir eğitim uyarısı karşısında kolayca çökecektir.