• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Meditech Steroid Satışı

Meditech Steroid Satışı

Kısa sürede daha yapılı ve Meditech Steroid Satışı güçlü olmak istiyorsanız, "Rambo" kadar olmasa da; "kreatin" de deneyebilirsiniz; çünkü 'kreatin' gerçekten işe yarıyor ...


Kreatin kullanan sporculardan etkilerini araştıran akademisyenlere ve satış pazarlama uzmanlarına kadar pek çok kişi "Asteriksin sihirli iksiri" nin, yani "kreatinin" farkındadır!


Ancak bu arada, yediğimiz tatlılardan biraya kadar tükettiğimiz her şey için geçerli olan bir kural var: "Yararları ve zararları tartmadan vücudumuz için hiçbir ürün kabul edilemez!" Meditech Steroid Satışı Bu kural elbette 'kreatin' adı verilen bu önemli amino asit için de geçerlidir.


Aromalı Kreatin'i hiç duydunuz mu?

Toz halinde bulunmasına rağmen bu amino asit grubu vücut için daha fazla enerji üreterek sıvı ile karıştırılıp tüketilebilir; Daha yoğun bir egzersiz programından başarıyla kalkmanıza ve daha kısa sürede sonuç almanıza yardımcı olur. Oklahoma Üniversitesi'nden Doktor Chad Kerksick, kreatinin vücuda olan faydalarını şu şekilde özetliyor: 1-2 set daha fazla ağırlık kaldırabilirseniz veya kaldırdığınız ağırlığı 5 kg daha artırabileceğiniz Meditech Steroid Satışı bir konuma ulaşabilirseniz; otomatik olarak daha güçlü kaslara sahip olabilirsiniz. Bu ifade ile yapılan araştırmalar, kreatinden en yüksek verimi alabilmek için kreatinin yoğun egzersiz programları ile kullanılması gerektiğini ortaya koymaktadır. Koşu, ağırlık çalışması ve basketbol gibi sporlar kreatinin maksimum düzeyde çalışmasını sağlayacak aktivitelere örnektir.


Kesin olan bir şey var ki, kreatin alımı kilo alımı ile doğru orantılıdır!

Dr. Paul Greenhalfa'ya göre; Kreatin alımının bir sonucu olarak kilo almak, sonuç almaktan daha hızlı gelişir. Ürünün kullanıldığı ilk hafta kilo alımı 1 ile 2 kg arasındadır. Ancak alınan ağırlık yüksek miktarda su içermesine rağmen bu ağırlıklar ileride kas gelişimine katkı sağlar. İkinci haftadan itibaren kas gelişimi, antrenmanla doğru orantılı olarak hızla artar.


Dr.Kerksick, vücudun ilk haftada aldığı suyun kreatin gelişimini tetiklediğini belirterek, kreatin ile kaslara daha fazla su verildiğini ve böylece kas büyümesi için gerekli proteinin daha kolay sentezleneceğini açıkladı.


Medicine & Science in Sports & Exercise Journal'da yayınlanan araştırmaya göre, kreatinin kaslardaki liflerin büyümesini tetiklediği kanıtlandı. Yapılan açıklamalar sonucunda; Kreatin etkisini sürdürmek için eğitime ara verilmemesi gerektiği vurgulanmaktadır. Ayrıca sadece kreatin alımının vücutta su birikimi dışında bir şey yapmadığı belirtiliyor.


Tüm bu önemli açıklamalar hemen hemen Meditech Steroid Satışı her yerde görülen bilgilerdir; Kreatin artık yaygın olarak bilinmesine rağmen; Birçok insan, travmatize edecek kadar önemli olan kreatin kullanımı hakkında bazı tartışmalar yaşar.

İşte bu önemli sorulardan bazıları:


Kreatin böbreklerime zarar verebilir mi?

Kreatinin kullanımını ve etkilerini sürekli araştıran uzmanlar, kreatin alımıyla birlikte besin takviyesinin gerekli olduğunu belirtiyor. Uzmanlar ayrıca diyet takviyeleri ile kreatin alımının zararsız olduğunun altını çiziyor.


Doctor Kerksick, kreatinin endüstride en çok araştırılan besin takviyelerinden biri olduğunu belirtiyor; Bu besin takviyesinin zararlı olduğuna dair hiçbir gösterge olmadığını açıklıyor.


Doktor Paul Greenhalf, 20 yıldır kreatin üzerinde çalıştıklarını söyledi; Kreatinin kramplara neden olduğu söylentisiyle ilgili hiçbir bilimsel kanıta rastlamadıklarını söylüyor. Doktor Paul Greenhalf, kreatin kullanımına bağlı olarak biraz kramp geçirmenin mümkün olabileceğine dikkat çekiyor ancak bu çok yaygın bir yan etki değil. Doktor Paul Greenhalf, Kramplar büyük bir yan etki olsaydı, şimdiye kadar bu etkiyi fark etmiş olurduk. Ayrıca kreatin nedeniyle oluştuğu da iddia edilmektedir; Böbrek hasarı, kalp sorunları, kas krampları, dehidrasyon ve ishal gibi etkiler kesin olarak kanıtlanmamıştır. Kreatinin yan etkileri hakkında aydınlatıcı bilgiler sunuyor.


Bir web sitesinin kurucusu olan Doctor Tod Cooperman, kreatin kullanımı sonucu ortaya çıktığı söylenen bazı yan etkilerin çok fazla C vitamini kullanılması sonucunda ortaya çıkabileceğine işaret ediyor.


Doktor Tod Cooperman, çok fazla C vitamini alımının da ishale neden olabileceğini söyledi; Aynı şekilde, yoğun demir alımının sindirim sorunlarına yol açabileceğini açıklıyor.


Doktor Tod Cooperman'a göre kreatin kullanmanın sağlıklı olması; Özellikle kreatinin vücuttan atılmasında önemli rol oynayan böbrekler sağlıklı olmalıdır. Kısacası, kas gücüne giden yol - söylemesi çok hoş olmasa da - üretradan geçer.