• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Kür Sonrası Kas Kaybı Hakkında!

Kür Sonrası Kas Kaybı Hakkında!

Steroid kürü yapan birçok arkadaşımız, kür sonrası kas kayıplarının fazla olduğunu söylerler. Bunun psikolojik, eksik beslenme, hatalı PCT ya da PCT yapmama, supplement eksikliği gibi daha birçok sayabileceğimiz sebebi vardır.

Çok sıradan 12 haftalık bir deca – testosterone enantat kürü yaptığınızı farz edelim. Testosteronu kestikten sonra vücudunuzdaki testosteron oranı düştüğü için güç kaybına uğramanız çok normaldir. Bununla birlikte deca ve testosterone enanthate vücudumuzda kür esnasında su tutar ve kür sonu bu sular vücudumuzdan atılır. Bu su atılması birçok yeni kür yapan arkadaşlarımızı psikolojik olarak sıkıntıya sokar ve vücudunun ufaldığını düşünür. Bu psikolojik sıkıntılarla birlikte birçok kişi, ufalacağını, kürde kazandıklarını kaybettiğini ve kaybetmeye devam edeceklerini düşünürler.

Kür sonrası yapacağımız supplement kombinasyonuyla ve beslenmemizi bozmamamızla beraber kür sonrası kayıpları minimuma indirebilir ve hatta kas kaybetmeyip kaldığımız yerden büyümeye devam edebiliriz.

Kür sonrası hemen başlamış olmanız gereken creatine yüklemesi, kür sonrası vücudumuzda meydana gelecek güç ve performans kaybını minimuma indirecektir.

Kür yapıyorsak muhakkak, kürle alakalı hiç bir şey yarım veya eksik kalmamalıdır. Bu yarım ve eksik kalmaması gereken en önemli şeylerden birisi de, kür sonrası yapılması gereken PCT yani kür sonu tedavisidir.