• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

KREATİN ANABOLİK STEROİD MİDİR?

KREATİN ANABOLİK STEROİD MİDİR?

Kreatin bir steroid değildir ve steroidden tamamen farklı çalışır. Steroid fiyatları kreatinden daha yüksektir. Kreatin bir steroid olmadığından, kreatin satın alırken steroid sipariş etmediğinize inanılır.


Kreatin ayrıca vücut tarafından üretilen bir amino asit türüdür ve balık ve kırmızı et gibi bazı yüksek proteinli yiyeceklerde bulunur.


Kreatin, üç farklı amino asitten oluşur; Metiyonin, arginin ve glisin kombinasyonudur. Çoğu insan bunu bir steroid türevi olarak görse de, kreatinin amino asitlerin bir kombinasyonu olduğu unutulmamalıdır.


YARATMA NEDİR?

Azotlu bir organik asit olan kreatin, hücrelerin enerji kaynaklarından biridir. Üç amino asit kombinasyonundan oluşur: arginin, metiyonin ve glisin.


Kreatin, vücutta ve karaciğerde üretilen bir amino asittir. Vücudumuzdaki kreatininin neredeyse tamamı kas hücrelerine, geri kalanı da buna ihtiyaç duyan beyin hücrelerine gider. Kreatin bazı yiyeceklerde az miktarda bulunur. Kreatin en çok kırmızı et ve ringa balığında bulunur.


KREATİN NEDEN KULLANILIR?

Bir kilogram et yaklaşık 2 gram kreatin içerir. Yani 1 gram kreatin tüketmek için yarım kilo et yemeliyiz. Günlük optimal kreatin alımı yaklaşık 5 gramdır. Yani doğru günlük doz için 2,5 kg et yemeliyiz. Bize mantıklı gelmiyor. Bu nedenle gıda takviyesi olarak kullanılır.


Yanlışlıkla bir steroid olduğu düşünülse de, aslında bir besin takviyesi olan kreatinin faydaları bilimsel araştırmalarla desteklenmektedir.



KREATİNİN FAYDALARI NELERDİR?

Kreatinin enerji ve kas kütlesini artırmanın yanı sıra birçok faydası vardır. Avantajlar şunlardır:


Enerji artırıcı olduğu için beyin fonksiyonlarının verimliliğini de artırabilir. Bu nedenle Parkinson hastalığının tedavisinde kullanılmaktadır.

Dayanıklılığı artırır.

Kas sinir sistemini korur.

Hafızayı güçlendirir.

Antidepresan etkiye sahiptir.

Kemik sağlığına iyi gelir.

Bunu çözebiliriz.


KREATİN VEYA STEROİD SATIN ALMA

Kreatin veya steroid gibi takviyeleri almak isteyen sporcuların dikkat etmesi gereken en önemli şey orijinal takviyeler ve ilaçlardır. Web sitemizde dünyanın önde gelen üreticilerinden orijinal kreatin ve steroidler satın alabilirsiniz.