• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

İRON PHARMA Steroid Satışı

İRON PHARMA Steroid Satışı

Son iki çalışma, günlük takviyelerinize neden arginin eklemeniz gerektiğini açıkça gösteriyor.

Arginin, hayvanlarda ve insanlarda daha fazla yağ yakımı sağlamaya yardımcı olan bir amino asittir. Arginin kullanmak, ihtiyaç duyulan yiyecek miktarını azaltır, metabolik hızı artırır ve beyaz yağ dokusunun (adipoz) büyümesini yavaşlatır.


Texas A&M Üniversitesi'nden Jason McKnight ve meslektaşları, arginin takviyelerinin hücre mitokondrilerinin büyümesini uyardığını ve kahverengi yağ dokusunun aktivitesini hızlandırdığını buldular. Kahverengi yağ dokusu yüksek termojenik etkiye sahiptir ve yağ depolamak yerine yakarak vücut ısısını yükseltir.


Arginin takviyeleri, vücudun yağ oranını düşürmede, kas dokusunu artırmada ve metabolik sağlığı iyileştirmede son derece etkilidir ve sağlığa zararlı değildir.


Arginin ayrıca nitrik oksit (NO) üretimi için gerekli bir amino asittir. Kan akışını kontrol etmek için HAYIR hayati önem taşır. Exeter Üniversitesi'ndeki İngiliz araştırmacılar, eğitim sırasında 6g. L-Arginin alan deneklerin kan basınçlarının% 7 düştüğünü, NO seviyelerinin% 100 arttığını ve dayanıklılıklarının% 21 arttığını buldu. Arginin, sporcular gibi yüksek dayanıklılık sporuna katılan sporcular için sahip olunması gereken bir takviyedir.


KULLANIM ÖNERİSİ: Egzersizden 30-45 dakika sonra bir doz alın. Günde 2-3 defa, 3-5 gr. Arginin alabilirsiniz.