• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Hangi Marka Steroid Kürü Tercih Edilmeli

Hangi Marka Steroid Kürü Tercih Edilmeli

GH Kullanmak İçin En İyi Hangi Marka Steroid Kürü Tercih Edilmeli Zaman Nedir?


Sabah

Öğle vakti

Akşam

Gece

Ne zaman almam gerektiğini hatırlasam

GH'yi antrenmandan sonra kullanmak en iyisidir, yani insülin seviyeleri düşük olduğunda (kan şekerine bağlı olarak). GH insülin ile birlikte kullanılıyorsa antrenmandan hemen sonra alınmalıdır aksi takdirde 30-40 dakika içinde insülin kontrolüne geçebilirsiniz.

Vücut geliştirmedeki yarışmacıların günde iki kez GH aldığı yaygın bir bilgidir. Bu işte zamanlama çok önemlidir. Peki antrenmandan sonra en uygun zaman ise başka bir doz ne Hangi Marka Steroid Kürü Tercih Edilmeli zaman alınmalıdır?

İkinci doz, uykudan hemen önce alınabilir veya vücut geliştiriciler bir şov için hazırlanırken, yani kan şekeri düşük olduğunda düşük karbonhidratlı bir diyet izlerken kullanılabilir. Ayrıca, uyku arasında GH; Gece yarısı kalkıp tuvalete gider gitmez onu götürmek de iyi bir çözüm.

Uyku arasında almanın daha iyi bir yolu olabilir. Eğitimden sonra 3 veya 4 IU'luk bir doz alınmalıdır.

Optimal Dozaj ve Zaman


Bu iki doz ne kadar olmalı?


Ali; GH'nin en önemli faydasının karaciğer tarafından IGF-1 üretimine katkıda bulunmak olduğunu söylüyor. Bu durumda, GH'den maksimum sonuç almak için karaciğerin ne kadar Hangi Marka Steroid Kürü Tercih Edilmeli GH kapasitesine sahip olduğunu bilmek önemlidir. Karaciğer aynı anda 3 veya 4 IU GH ile çalışabilir ve bunu günde iki kez 5 ila 6 saatlik bir aralıkla yapabilir.

Bu nedenle, en iyi doz günde 6 veya 8 IU'dur ve iki doza bölünür ve en iyi doz 5 ila 7 saat aralıklıdır. Örneğin; Bir doz (3 veya 4 IU) eğitimden sonra alınabilir ve diğer doz (3 veya 4 IU) uykuya dalmadan önce veya gece uyku arasında uyanırken alınabilir.


Diğer anabolik ilaçlarla birlikte uygun bir doz kullanılır, ancak bu çok az veya çok fazla GH alımıyla hangi durumların ortaya çıkabileceği net olarak belgelenmemiştir. Ali de kabul etti; Bir gün için önerilen 6 veya 8 IU'dan az doz alınırsa ne tür etkilerle karşılaşılabilir? Örneğin; Bir vücut geliştirmeci 2 IU alırsa hangi etkiler görülebilir?

Ali'nin tavsiyesine göre; Maksimum etkiyi elde etmek için GH'nin maksimum kullanımı vücudun kapasitesi ile ilgilidir. Bununla birlikte, küçük bir miktar almak şüphesiz işe yarayacak ve tam olarak olmasa da iyileşme farkedilecektir. Tartışmalı bir diğer konu; Aynı kişi tavsiye edilen miktardan fazlasını alırsa ne gibi sonuçlar ortaya çıkabilir? Örneğin; 20-25 IU alınırsa ne olabilir?

Ali; Büyük bir değişiklik olmayacağını söylüyor. Vücut herhangi bir hastalıkla boğuşmuyorsa, vücutta bir miktar su birikimi olacaktır. Bununla birlikte, GH'nin vücutta nasıl çalıştığını ve vücudun GH'yi nasıl kullandığını öğrenirseniz, nasıl, ne zaman ve ne kadar almanız gerektiği daha net hale gelecektir.

Kuşkusuz; GH kullanımının daha uzun bir süreye yayılması daha fazla iyileştirmeye neden olacaktır, ancak bu ürünler yasal olarak kullanım için onaylanmadığı için maliyet de daha  Hangi Marka Steroid Kürü Tercih Edilmeli yüksek olacaktır. Söylendiği gibi, GH, diğer herhangi bir ilaç gibi, sorumsuzca kullanılırsa birçok tehlike oluşturabilir. Öyleyse GH, sağlıkla ilgili endişeler yaratabilecek diğer anabolik ilaçlarla birlikte nasıl kullanılabilir?

Ali; Anabolik steroidler aşırı kullanıldığından, bazılarının yan etkileri diğerlerinden daha sert olabilir. 17 AAC (şimdiye kadar üretilen en güçlü steroidlerden biri) aşırı kullanıldığında çok az soruna neden olurken, sırasıyla insülin, trenbolon ve diüretikler aşırı kullanıldığında daha tehlikeli olabilir. GH kullandıktan sonra, vücut GH'den toksin üretmediği için özel bir onarım ilacına ihtiyacınız yoktur.


büyüme hormonu 2GH VE İNSÜLİN: NEGATİF ETKİLEŞİM


Ali'nin bahsettiği gibi insülin, pankreastan farklı olarak çeşitli vücut dokularından besinleri depolar. Bununla birlikte, vücut geliştirme için yapay olarak alındığında son derece tehlikeli olabilir. Ayrıca insülin ve GH'nin yağsız kas kazanmada birbirini olumlu etkilemediği bilinmektedir.


Peki bu işin sırrı nedir?

Ali; Vücudunuza insülin ekleyerek, GH ve treoid hormon seviyelerinde ciddi bir düşüş görülür. Bu, insan vücudunun nasıl çalıştığı ile ilgili. Bu nedenle insülinin yan etkilerini en aza indirmek ve vücuttaki eksiklikleri gidermek için vücudunuzda yukarıda belirtilen bu iki hormonu artırmanız gerekebilir.

Doğal olarak, GH'nin en iyi üretimi, insülin seviyelerinin düşük olduğu zamandır ve biyolojik olarak GH'nin üretilmesi ve çalışması için en iyi zamandır. Peki, GH kullanan vücut geliştiriciler Hangi Marka Steroid Kürü Tercih Edilmeli bu ikilemi nasıl çözer?

Bunu bir şekilde çözdüğünü söyleyen Ali, dedi; İnsülin ve GH'yi birlikte değil, aynı zamanda almayı öneriyor. İnsülin seviyenize bağlı olarak - burada ayrıntılara girmeyeceğiz çünkü bu GH hakkında bir tartışmadır - GH, insülin seviyeleri düşük olduğunda alınmalıdır. Vücut bu şekilde çalıştığı için böyle bir çözümden yanayım ve yapabileceğimiz tek şey bu durum hakkında daha fazla şey öğrenmeye çalışmak ve ona göre hareket etmek. Hangi Marka Steroid Kürü Tercih Edilmeli Vücudunuz bunu, harici bir kaynaktan GH ve insülin eksikliği nedeniyle yapabilir.