• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

GÜVENLİ BİR STEROID SATIN ALIN

GÜVENLİ BİR STEROID SATIN ALIN

GÜVENLİ BİR STEROID SATIN ALIN

Çevrimiçi alışveriş için kredi kartlarının kullanılmaya başlanmasından sonra, insanlar onu çeşitli ürünler satın almak için kullanıyor. Kredi kartıyla satın almak, steroid satın almak gibi gizli satın alımlar yaparken tam bir gizlilik sağlar. Bu yüzden sanal pazarda popülerlik kazanıyor.




Hemen hemen tüm işletmelerin çevrimiçi sunduğu bu fırsatı sunuyor. Bununla birlikte, bir kredi kartıyla çevrimiçi steroid satın almak piyasada birçok sahtekarlığa yol açtığından, birkaç ipucu izlemeniz gerekir. Bu ipuçlarına uymanız, dolandırıcılıktan kaçınmanıza ve ürününüzü güvenle satın almanıza yardımcı olacaktır.


Çevrimiçi bir kartla alışveriş yaparken izlenecek ipuçları


• Çevrimiçi steroid satan birçok şirket bulacaksınız. Hepsinin orijinal olması gerekmez. Sadece paranız için birçok sahte web sitesi var. Yapılacak en iyi şey kendi adresinizi yazmaktır. Bir kişi, bağlantıyı tıklamak yerine adresi kendisi tanımladığında, doğrudan sahte siteye yönlendirilecek ve sahteye yönlendirilecektir. Yer imleri bile bir süre sonra bozulur. Bu nedenle, bu verilerin güncel tutulması tercih edilir. Kredi kartınızı kullanarak çevrimiçi web sitelerinden steroid satın almayı planlıyorsanız, kendiniz yapın.


• Başlangıcı https adresi olmayan web sitelerinde asla kredi kartı kullanmayın. Sanal ağın sağladığı yüksek güvenlik ile web sitesinin korunmasının sembolüdür. Güvenlik amacı doğrulamanın bir başka özelliği de sayfanın altındaki asma kilit veya VeriSign amblemidir. Her ikisi de sitenin şifrelendiğinin ve kişisel verilerinizin güvende kalacağının göstergeleridir. Kötü amaçlı komut dosyalarını engellemek için en son yazılımı da kullanabilirsiniz.


• Kredi kartıyla alışveriş yapmak için Wi-Fi bağlantısı kullanırken iki kez düşünmelisiniz. Wi-Fi bağlantıları, herkesin kişisel verilerinize erişebileceği açık bir ağdır. Dolayısıyla kartlarınızı orada kullanmak güvenli değil. Satın alma amacıyla her zaman kişisel alan ağı sistemini kullanın. Mobil, ürün bulmak için iyi bir cihaz gibi görünebilir. Bununla birlikte, kredi kartı kullanmak söz konusu olduğunda, o kadar fazla güvenlik sunamaz. Satın alma amacıyla bir bilgisayar kullanmak en iyisidir.


• Çevrimiçi bir web sitesinde alışveriş yaparken, web sitesinin hüküm ve koşullarına uyun. Ayrıca satın alma için gerçekte hangi bilgilerin gerekli olduğunu belirlemeye çalışın. Satın alımlar için gerekli olmayan gereksiz verileri koymayın. Ürünü satın aldıktan sonra banka bilgilerinizi veya kart numaranızı eklemeniz gerektiğini belirten bir e-posta alırsanız, bunu spam olarak kabul edin. Başlangıç ​​şirketleri yalnızca benzersiz bilgilerinize ihtiyaç duyar.


Yukarıdakilerden, kredi kartıyla çevrimiçi olarak güvenli bir şekilde steroid satın almak için ne yapmanız gerektiğine dair bir fikir edinmelisiniz. Bu noktaları takip ederseniz online alışverişiniz daha kolay ve güvenli olacaktır. Daha fazla bilgi edinmek için ziyaret edebileceğiniz birçok çevrimiçi makale var.