• Turkish English German Russian
Steroid Satın Al Ve Anabolik Orjinal Steroid Sipariş Fiyatları

Clenbuterol Steroid Sipariş

Clenbuterol Steroid Sipariş

Hormonlar, kas yapımında büyük rol oynar. Clenbuterol Steroid Sipariş Hormonların nasıl çalıştığını anlarsanız, bu daha iyi bir vücuda sahip olmak için iyi bir avantaj olarak görülür.


Bu yazıda vücut geliştirme için 2 anahtar rol oynayan hormonlardan bahsedeceğim. Ama önce hormonun ne anlama geldiğini tanımlayacağım.


Hormon: Hayvanlar ve bitkilerdeki hücreler arasında Clenbuterol Steroid Sipariş bilgi alışverişi verisi sağlayan kimyasal. Hormonları vücudumuzdaki kimyasal haberciler olarak görebiliriz. Hormonlar vücudumuza ne yapacağımızı söyler.


Hormonlar

İnsülin nedir?


İnsülin, pankreasta üretilen bir hormondur. İnsülinin görevi kan şekerinin çok yükselmesini önlemektir. Karbonhidratlar tüketilirse (örneğin üzüm suyu), vücut kan şekerini düzenlemek için insülin salgılar. Vücut sürekli olarak homeostazı ve iç dengeyi korumaya çalışır. Bu nedenle kan şekerinde kuvvetli iniş çıkışları önlemeye çalışır. Kalan glikoz kas dokularına veya yağ hücrelerine taşınır ve bu şekilde kan şekeri düşer. Bu nokta vücut geliştiriciler için Clenbuterol Steroid Sipariş çok önemlidir. İnsülin, amino asitlerin vücut tarafından emilimini artıran anabolik bir hormondur. Bu nedenle, kan şekerini almanın en iyi anı ya uyandığımızda ya da antrenmandan sonradır. Her iki an da insülin duyarlılığının en üst düzeye ulaştığı anlardır. (2) İnsülinden en iyi verimi alabilmek için yüksek değerli GI içeren gıdalardan yararlanmamız gerekir. En iyi örnek buzağıdır. Protein sallanmaları, glikozu kas sistemine taşıyan ve amino asit alımını artıran bal insülini tetiklediğini gösterir.


Anabol nedir?

Anabol, moleküler büyüme ile karakterize edilen madde değişim süreci ile ilgilidir. Erkek çocuk yapımı ile ilgili olarak, bu kelime anabol genellikle kas geliştirme ile eşanlamlı olarak kullanılır.


GI nedir?

Glisemik indeksin (Glisemik İndeks) kısaltmasıdır. Bunun dışında insülin, eğitimden sonra protein klirensini (Katabolizma) durdurur (6). İnsülin ayrıca glikojen depolarını yeniler ve amino Clenbuterol Steroid Sipariş asitlerin emilimini artırmanın yanı sıra protein saflaştırmayı sonlandırır.


Glikojen nedir?

Glikojen, karbonhidratlardan gelen enerjinin vücutta depolandığı formlardır. Bal yemeden önce insülinin ikinci tarafını bilmemiz gerekir. İnsülin, depolanan enerjinin yağ şeklinde depolanmasında da önemli bir rol oynar. İnsülin salgılanırsa, karaciğer glikozu glikojen formunda depolar. Aslında, karaciğer tükenmiş Clenbuterol Steroid Sipariş glikojen depolarını yenilediği sürece bu iyidir. Ancak tüm glikojen depoları tamamen doluysa fazla glikoz yağ hücrelerinde yağ olarak depolanır. (4)


Glukagon


Glukagon, pankreas tarafından salgılanan başka bir hormondur. Glukagon ayrıca kan şekerini düzenlemeye hizmet eder. İnsülinin aksine Glukagon, kan şekeri düştüğünde salgılanır. (3) Kan şekerini tekrar yükseltmek için glikoz gereklidir. Vücutta her zaman bir miktar glikoz olduğu için kan şekeri düştüğünde bu sefer vücut onu kullanır.


İlk olarak karaciğerde depolanan glikojen kullanılır. Peki, karaciğerdeki glikojen depoları boşaltılırsa glikoz nerede bulunur? Dikkatli okuyucular doğru bir tahmine sahip olmalıdır. Tabii ki kaslardan (2). Bu durumda, glukojen kas proteinlerinden sağlanır. Kan şekerini tekrar normal seviyelere yükseltmek için aranan glikoz, kaslardaki protein tavsiyesi ile elde edilir. Bunu önlemek için düşük GI değerlerine sahip ve vücuda uzun süreli glikoz Clenbuterol Steroid Sipariş ihtiyacını karşılayacak öğünlerle beslenmelidir. Bunda kan şekerinin yükselmemesine özen gösterilmelidir. Çünkü bu durumda insülin salgılanacak ve fazla glikoz yeniden depolanacaktır. Fazlalık yine yağ olacaktır.


Sonuç

İnsülin çok anabolik bir etki yaratır. Avantajlı bir şekilde kullanmak için eğitimden sonra insülin salınımının yapılması sağlanmalıdır. Bu en önemli nokta. Bir diğer önemli an da uyandığımız Clenbuterol Steroid Sipariş zamandır. Ancak vücudumuzda insülin bombardımanına tutulmamalıyız, aksi takdirde insülin yağlanmaya neden olur.